Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

♥ ♥ Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ●•٠·˙ ….ΕΜΟ





Η νέα μόδα της νεολαίας είναι οι emo,οι trendy και πολλοί άλλοι τέτοιοι άνθρωποι όπου βάφονται, κάνουν φράντζες, ντύνονται στα μαύρα και είναι εκτός τόπου και κλίματος και


ζούνε στον δικό τους κόσμο. Αυτά τα παιδιά εμένα δεν μου αρέσουν πολύ αλλά έχω φίλους emo. Λένε πως το 2012 θα αυτοκτονήσουν όλοι μαζί δηλαδή θα χάσουν την ζωή τους για μπούρδες…..
Αυτά τα παιδιά πιστεύω πως το κάνουν για να εντυπωσιάσουν και για μαγκιά, άλλοι όμως μπορεί να τους αρέσει να ντύνονται έτσι και να γίνονται έτσι. Πιστεύω πως με τα χρόνια οι emo θα ξεπεράσουν το 50% των ανθρώπων δηλαδή όλα τα παιδιά της νεολαίας θα αρχίσουν να γίνονται emo και τα πιο μικρά παιδιά όπως τα παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου….
Πιστεύω πως καμία ανάγκη δεν ικανοποιούν απλά ευτυχώς που υπάρχουν για να μπορούμε να τους κοροϊδεύουμε και να γελάμε μαζί τους. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό , ίσως κάποια παιδιά γίνονται eमो μόνο και μόνο για να μοιάζουν με τον φίλο τους ή και για την μόδα που υπάρχει το σχολείο
Προβλήματα δημιουργούνται πολλά γιατί άμα κάποιος emo πλακωθεί με κάποιον άλλον τότε έρχονται όλοι και γίνεται καβγάς...δηλαδή οι emo πλακώνονται πολύ συχνά….
Άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι πως κλέβουν {όχι όλοι}10 άτομα και μπορεί να κλέψουν περίπτερα, πορτοφόλια, τσάντες από περαστικούς…।Βέβαια μπορεί να τον κλέψουν αλλά μπορεί και να τον χτυπήσουν ώστε ο άνθρωπος να είναι χωρίς βοήθεια και βαριά χτυπημένος।
Η αξιολόγηση μου για τους emo είναι πολύ κακή…δεν μου αρέσουν και κάθε γονιός δεν θέλει να δει έτσι το παιδί του σε τέτοια μεγάλα χάλια, με όλα τα ρούχα μαύρα να ακούει καταθλιπτικά τραγούδια που να προσεγγίζουν τον θάνατο, την θλίψη και το μίσος ।
Πιστεύω πως με το πέρασμα τουχρόνου η αναλογία θα ανεβαίνει και ५ στα 10 παιδιά θα είναι ।Οι emo τα επόμενα χρόνια θα αυξηθούν υπερβολικά αλλά πιστεύω πως η υπόλοιπη Ευρώπη δεν θα επηρεαστεί από τον ϊο που λέγεται ΕΜΟ…।!

Γιώργος Γιωργόπουλος Β१ (λέγε με πρόεδρο)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΙΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΜΟ....ΑΝΤΕ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ...ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ GOTH TRENTY ΚΤΛ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΟ ΦΕΡΝΩ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

τι βλακειες θεε μου!!!!!!!καλα εσυ φιλε δν εχεις με τι να ασχοληθεις κ καθε σαι κ ασχολεισαι με το αν καποιος εφτιαξε μπλοκ με τους εμο η οχι...δικαιωμα του ειναι...οπως ειναι κ δικο σου δικαιωμα να εισαι σαν ολα τα αλλα μαλακισμενα που ακολουθουν το εμο στυλ..κοβω το κεφαλι μου οτι εαν του χρονου τετοιο καιρο ειναι στν μοδα κατι αλλο αυτο θα ακολουθησεις!αφου ολα τα βλαμμενα αυτο κανετε!δν ξερετε με τι αλλο να ασχοληθειτε!

Ανώνυμος είπε...

Καλα για τους καγκουρες ουτε λογος???Αισχος!

Ανώνυμος είπε...

Παλικάρι χαλάρωσε λίγο…εσύ είσαι χειρότερος από τους emo.. βλέπεις τα πράγματα τόσο απαισιόδοξα.. μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι χρόνο με τον χρόνο θα υπάρχουν 50% περισσότεροι emo; Μόδα είναι θα περάσεις.. και να σε ρωτήσω.. Έχεις κάνει στατιστικές μελέτες για το 50% που μας λες.. Και κάτι ακόμα ποιος σου είπε ότι οι emo κλέβουν…εγώ ξέρω ότι κλέβουν όσοι είναι κλέφτες και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι emo, trendy, κάγκουρες, ξένοι, έλληνες, άσπροι, μαύροι, χριστιανοί, βουδιστές ή οτιδήποτε άλλο.. Κοίτα να δεις τι θα κάνεις εσύ με τη ζωή σου και άσε τους άλλους στην ησυχία τους.. Φιλάκια..!!!!

Ανώνυμος είπε...

ε?ελεος ρε φιλε μου μόδα είναι θα περάσει!!!Σιγα μην ειναι και επιδημια!:S
Και σταματηστε να κρινετε πλεον ρε γαμοτο, εσεις είστε καλύτεροι δλδ που δεν έχετε τι άλλο να κάνετε και ασχολείστε με το μαλλί και το ντύσιμο του άλλου?
όσο για το ότι τα emo κλεβουν δεν αξίζει καν να το σχολιάσω!Δεν κλέβεις επειδή είσαι emo!Είναι σαν να λες πως οπλοφορείς γιατι είσαι μάυρος :S
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΩΜΑΤΑ....
αυτα απο μένα, φιλακια... ^^

Ανώνυμος είπε...

Κάθε άνθρωπος εχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν θέλω να γίνω κάτι από αυτά. Μπορείτε να μου πειτε τι ιδεολογίες άλλες υπάρχουν???
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: Αν δούμε κάποιον από αυτούς και δεν τον χωνεύουμε, ας κάνουμε μια προσπάθεια να φερθούμε καλά και ας βρίζουμε απο μέσα μας. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΠΟΛΙΤΕΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kala re file poso ili8ios paizei na sai?oi au8entikoi emo ksekinisan ws statement.dn einai kleftes.kai sigoura dn prokeitai na ginoun o 50% tou plu8ismou.nomizw prepei na to psakseis kalutera prin arxiseis na les oles autes ts vlakeies

Ανώνυμος είπε...

Katarxin..eine mia moda pou pername ola ta paidia..ime k egw paidi..kai exo io9etisei trendy style...m arecei poli..kai dn 3er0 se poia ilikia 9a m perasei..apo ekei k pera dn simenei otu eime kleutra kai oti ime kakos an9rop0c...kakoc an8ropoc dn eine kaneis...!!!
telos panton..eine dikaioma tou allou n ine ot 9elei..ec eipes mia gnomi alla tayt0xr0na katigorisec...
Telos panton o ka9e enas exei tin diki tou gnomi...eg0 pisteyw ayt0 kai oi alloi pisteyo0n kt..allo dn eine ipoxre0tiko n pisteyoume oloi to idio..ayta ixa na po..flk p0lla..!!